Primul portal agricol din Moldova

Events

04/11/2019
​NOILE CORPURI DE ILUMINAT CRESC PRODUCȚIA DE CASTRAVEȚI CU 30%, FĂRĂ A CREȘTE CONSUMUL DE ENERGIE
Folosind senzori localizați în seră, sistemul HortiSense monitorizează diferitele procese asociate cu lumina, prelucrează datele primite și ajută la utilizarea mai corectă a becurilor.
01/11/2019
PENTRU PRODUCĂTORII DE MERE DIN MOLDOVA ESTE MAI PROFITABIL SĂ CONSTRUIASCĂ ÎN COMUN INFRASTRUCTURA POST-RECOLTARE
Pe moment, producătorii naţionali de produse horticole preferă să construiască obiecte relativ mici ale infrastructurii post-recoltare, pe principiul „o fermă - un frigider”.
01/11/2019
PRECIPITAȚIILE ȘI RĂCIREA VOR ÎNGREUNA TERMINAREA RECOLTEI MERELOR ÎN MOLDOVA
Săptămâna aceasta în Republica Moldova se așteaptă precipitații moderate și o scădere accentuată a temperaturii atmosferice aproape  pentru tot teritoriul țării - până la -5C noaptea.
01/11/2019
FEDERAȚIA AGRICULTORILOR DIN MOLDOVA ''FARM'' ESTE UN CATALIZATOR AL SECTORULUI HORTICOL DE VALOARE ÎNALTĂ
În perioada 13 – 18 octombrie curent, la Chișinău a derulat un vast proiect internațional, la care au participat producători și cumpărători de producție horticolă de valoare înaltă din nouă țări ale lumii.
04/10/2019
PLOILE POT SĂ ÎNTÂRZIE RECOLTAREA STRUGURILOR ÎN MOLDOVA
În Republica Moldova săptămâna trecută au căzut precipitații cu o intensitate medie de 40 mm, pentru tot teritoriul țarii, iar în unele regiuni - până la 113 mm. Agronomii din podgorii consideră că precipitațiile de circa de 10-15 mm pot întârzia campania de recoltare pentru cel puțin o zi.
DINAMICA PREȚURI
SONDAJ
Care este piaţa de interes pentru comercializarea produselor / serviciilor?