Primul portal agricol din Moldova

Despre noi

www.agravista.md este un produs FARM ce completează şi asigură informaţional conexiunea dintre mediul de afaceri şi producătorii agricoli. AgraVista este un protal informaţional în Moldova care livrează informaţie analitică specializată pe produse de valoare înaltă ce dirijează producătorii agricoli spre pieţe atractive şi competitive.

www.agravista.md include:

  • ştiri zilnice şi comentarii de pe piaţă
  • preţurile angro de pe pieţele interne şi cele externe (Polonia, România, Ucraina, Rusia)
  • informaţii analitice privind tendinţele pieţei, studii de marketing
  • cereri şi oferte comerciale
  • baza de date a companiilor
  • buletinul electronic AgraVista
  • informaţii despre expoziţii, conferinţe, forumuri tematice

Anual, AgraVista este accesată de peste 100 mii utilizatori unici din peste 100 ţări. Informaţia este distribuită prin intermediul abonamentelor electronice tematice. Parteneriatele cu 26 sisteme internaţionale (APK-Inform, Fruit Inform, Camera de Comerţ şi Industrie Moldova, Fundaţia pentru Promovarea Întreprinderilor Mici şi Medii, Galaţi, România, Fondul Regional pentru Susţinerea Antreprenoriatului în Regiunea Odesa, CNFA, Agra Informa) asigură un flux informaţional operativ şi dinamic privind tendinţele şi fluctuaţiile pieţelor internaţionale.

Beneficiarii acestui portal agricol pot să plaseze anunțuri cu privire la ofertele sau cererile de produse, să vizualizeze cantitățile și prețurile comerciale, o multitudine de informatii referitoare la legislația din domeniu agricol, analize si comentarii despre tendințele pieței agricole, condiții de export și certificare.

Pentru a plasa on-line o cerere/ofertă este necesar de a vă inregistra pe site, folosind un nume de utilizator, adresa de e-mail, o parolă si urmând toti pașii în conformitate cu rubrica ”ÎNREGISTRARE”.

DINAMICA PREȚURI