Primul portal agricol din Moldova

Events

21/11/2017
CANTITĂȚI MARI DE CARTOFI PE PIAȚA DIN UNGHENI
La piața din Ungheni este expusă spre comercializare o cantitate mare de cartofi.  Producția, preponderent de origine autohtonă, este de calitate bună și se vinde ambalată în saci de plasă de diferite dimensiuni. Marea majoritate a vânzătorilor sunt producători autohtoni  din nordul țării, iar intermediarii propun spre vânzare cartofi aduși de la bazele angro din Chișinău, dar și din România.
21/11/2017
PIAȚA MIEZULUI DE NUCI LA FĂLEȘTI
Una dintre sursele de existență pentru multe familii din raionul Fălești o constituie comercializarea miezului de nucă. An de an, în raion, plantațiile nucifere cresc - numai în anul curent au fost sădite peste 30 hectare de plantații nucifere.
15/11/2017
PIAȚA MATERIALULUI SĂDITOR PE PIAȚA DIN CANTEMIR
Sfârșitul lunii octombrie - începutul lui noiembrie este cea mai bună perioadă pentru a planta trandafiri și alți arbuști decorativi. Asta, deoarece peste iarnă, spun specialiștii, planta se va adapta la condițiile noului sol și se va înrădăcina mai bine.
14/11/2017
EVOLUŢIA PREŢURILOR DE CONSUM ÎN LUNA OCTOMBRIE 2017
În luna octombrie 2017 inflaţia anuală (pentru ultimele 12 luni, din noiembrie 2016 până în octombrie 2017) a constituit 7,9%, inclusiv la: produse alimentare – 10,6%, mărfuri nealimentare – 4,0% şi servicii prestate populaţiei – 8,7%, informează BNS.
13/11/2017
SEMINȚELE DE FLOAREA-SOARELUI, MAI IEFTINE DECÂT ANUL TRECUT
Fermierii din r-nul Orhei susțin că în acest an, recolta  de floarea-soarelui a fost  afectată de secetă, astfel, încât au reușit să adune în jur de 2,5 tone de producție de pe un hectar, aceasta fiind de o calitate medie.  În astfel de condiții, mai afirmă producătorii, prețurile de achiziție ar trebui să fie mai mari.
DINAMICA PREȚURI

SONDAJ
Care este piaţa de interes pentru comercializarea produselor / serviciilor?