Primul portal agricol din Moldova

Events

27/06/2017
PREȚUL PRODUSELOR AGRICOLE LA SFÂRȘIT DE CIREȘAR
La finele lunii iunie, de pe tarabele din piața Cantemir îți fac cu ochiul verdețurile de sezon - care mai de care! Acestea se vând la un preț de 5,00 lei/legătura.
23/06/2017
OFERTĂ MARE DE POMUȘOARE PE PIAȚA DIN UNGHENI
Anul acesta piața din Ungheni este inundată de un asortiment bogat de pomușoare: căpșune, coacăză neagră și roșie, zmeură, agriș. Pomușoarele sunt de calitate foarte bună și ambalate în lădițe de lamele. Comercializează fermieri mici și mijlocii pomușoare crescute în câmp, cât și gospodari care cultivă pomușoare pe lângă casă.
23/06/2017
PIAȚA POMUȘOARELOR LA NISPORENI

Astăzi, pe piața din Nisporeni au fost expuse spre comercializare primele cantități mai mari de pomușoare, în special de zmeură. Aceasta este de calitate înaltă, iar cantitatea expusă pe piață este în continuă creștere în perioada respectivă.

20/06/2017
PRODUCȚIE MULTĂ DAR ȘI SCUMPĂ
Comparativ cu perioada similară a anului precedent, în acest an, prețurile de comercializare a producției agricole pe piața angro din Bălți sunt mai mari. Piețele agricole sunt dominate încă de intermediari, dar și temperaturile ridicate, lipsa de precipitații din ultima perioadă au influențat la stabilirea prețurilor de comercializare a producției agricole.
20/06/2017
PRIMELE LOTURI DE COACĂZĂ NEAGRĂ ŞI ROȘIE PE PIAȚA DIN ORHEI
În aceste zile, pe piața din Orhei au apărut spre comercializare primele loturi de coacăză neagră şi roșie. Producția este de calitate înaltă și comercializată preponderent de intermediari şi producătorii mici din regiune. Cantitatea de pomușoare expusă spre comercializare pe piață este în creștere. 
DINAMICA PREȚURI

SONDAJ
Care este piaţa de interes pentru comercializarea produselor / serviciilor?