Primul portal agricol din Moldova

Events

21/08/2017
ASORTIMENT BOGAT DE PRODUSE AGRICOLE
Pe parcursul lunii curente, piața din Ungheni a fost inundată de un asortiment vast de fructe și legume. Produsele fiind de calitate înaltă, calibrate, ambalate în lădițe de lamele, carton și caserole, cu un aspect exterior foarte atrăgător.
05/08/2017
PRIMELE PRUNE AUTOHTONE PE PIAȚA
În prima jumătate a săptămânii trecute, pe piața din Orhei, au apărut primele loturi de prune autohtone. Fructele sunt de calitate înaltă și se vând  ambalate în lădițe de lamele.
03/08/2017
PREȚURILE LA PRODUCȚIA AGRICOLĂ SUNT ÎN DESCREȘTERE
În această săptămână, oferta de produse agricole pe piața din Fălești a fost destul de bogată și variată. Toată producția agricolă comercializată pe piața locală este de origine autohtonă și este vândută atât de producători din raion, cât și de intermediari.
02/08/2017
ROȘII DIN CÂMP LA PIAȚA DIN DROCHIA
Producătorii și comercianții au început să aducă în piața din orașul Drochia primele loturi din acest an de roșii crescute în câmp deschis.
02/08/2017
PREȚUL LA PIERSICI RĂMÂNE MARE
Loturi mari de piersici autohtoni au apărut pe piața din Cantemir. Cantitățile sunt mari, dar și prețurile nu cedează. Producătorii din raion realizează producția la preț de 7,00 - 12,00 lei/kg. Fructele sunt mari, de calitate bună, ambalate în lădițe.
DINAMICA PREȚURI

SONDAJ
Care este piaţa de interes pentru comercializarea produselor / serviciilor?