Primul portal agricol din Moldova

Activitati

02/06/2021
Cursuri de instruire pentru obținerea subvențiilor în avans , 7 - 11 iunie 2021
Federația Agricultorilor din Moldova "FARM" Vă informează că în perioada 7-11 iunie curent se vor desfăşura cursurile de instruire în domeniul antreprenoriatului, organizat în parteneriat cu ONG “ProEntranse”. Programul de instruire este un curs destinat tinerilor, femeilor fermiere și migranților reveniți care doresc să se lanseze într-o activitate economică, iar la sfârșitul cursului vor primi certificate de participare.
04/06/2020
Curs de instruire subvenții în avans pentru ”Proiectele START-UP” și ”Diversificarea economiei rurale prin activități non-agricole”
Federatia Agricultorilor din Moldova "FARM", Vă informează că în timpul apropiat va da start cursului de instruire în domeniul antreprenoriatului, care va fi organizat în parteneriat cu ONG "ProEntranse. Cursul este destinat fermierilor tineri și femei care doresc să inițieze o afacere sub orice formă de organizare juridică și care doresc să acceseze ”Subvenții în avans pentru proiectele START-UP”. De asemenea, această instruirea este indicată și doritorilor de a aplica la ”Măsura 3. Diversificarea economiei rurale prin activități non-agricole”
13/06/2019
SUBVENȚII ÎN AVANS PENTRU PROIECTELE START-UP

Program de instruire destinat tinerilor și femeilor fermieri care vor să acceseze ”Subvenții în avans pentru proiectele START-UP”, organizat de FARM !
19/10/2018
INSTRUIRI PENTRU TINERI ŞI FEMEI CARE DORESC SĂ ACCESEZE SUBVENȚII ÎN AVANS
Federația Agricultorilor din Moldova (FARM) organizează un curs în cadrul Programului de instruire în domeniul antreprenorialului, care va avea loc săptămâna viitoare la Chișinău, perioada 22 - 26 octombrie 2018.
24/09/2014
Agricultorii moldoveni au participat la Târgul pentru Fermieri AGRALIM
Republica Moldova a participat cu un stand expozițional la Târgul pentru Fermieri AGRALIM din Iași. Din țara noastră aiu participat delegaţii ale Agenției de Intervenţie și Plăţi pentru Agricultură, Federaţia Naţională a Agricultorilor din Moldova AGROinform şi Federaţia Naţională a Fermierilor din Moldova.
DINAMICA PREȚURI