Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

SUBVENȚII ÎN AVANS PENTRU PROIECTELE START-UP

Program de instruire destinat tinerilor și femeilor fermieri care vor să acceseze ”Subvenții în avans pentru proiectele START-UP”, organizat de FARM !

Federația Agricultorilor din Moldova ''FARM'' anunță organizarea cursului în cadrul Programului de instruire în domeniul antreprenoriatului, care va avea loc săptămâna aceasta la Chișinău, perioada 15 - 19 iunie 2019, in acord cu Agenţia de Intervenţie şi Plăţi pentru Agricultură (AIPA) care va reamintește că în perioada 7 mai - 9 iulie 2019, se desfășoară cel de-al IV-lea apel de recepţionare a cererilor de solicitare a subvențiilor în avans pentru anul curent.

Înregistrarea la curs se efectuează prin trimiterea unui mesaj la adresa electronica: narnaut@agrofarm.md sau la numărul de telefon, 069711011.

Cursul este destinat tinerilor şi femeilor fermieri, care doresc să se lanseze într-o activitate economică sub orice formă de organizare juridică, să acceseze subvenții în avans pentru proiectele start-up din Fondul național de dezvoltare a agriculturii şi mediului rural.

DINAMICA PREȚURI