Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

Conferință Internațională ”HortiTech” — 25 mai 2023, Chișinău, Moldova

”HortiTech: cele mai noi tehnologii digitale pentru businessul cu fructe și legume — oportunități pentru Moldova” este conferința internațională care va avea loc la data de 25 mai, 2023 în Chișinău. Evenimentul este unul dedicat tuturor celor interesați de procesul de digitalizare a agriculturii.

Participanții vor avea ocazia unică de a cunoaște mai multe despre situația actuală în domeniul automatizării și controlului de la distanță, echipamentelor moderne de precizie și IT pentru dezvoltarea agriculturii din Republica Moldova. De asemenea, programul presupune și o serie de subiecte care vorbesc despre perspectivele și provocările digitalizării agricole.

Ca vorbitori în cadrul forumului vor participa experți din domeniu, practicieni și oameni de afaceri care utilizează instalații de generare a energiei "verzi", drone agricole, sisteme avansate de irigații, precum și cei care furnizează servicii pentru producătorii agricoli moldoveni în aceste domenii.

Participarea la conferință este gratuită prin intermediul acestui LINK, cu condiția confirmării în urma înregistrării (întrucât numărul de locuri este limitat, se va confirma înregistrarea participanților individual).

Conferința este organizată de proiectul EastFruit în colaborare cu Federația Agricultorilor din Moldova (FARM), cu sprijinul Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD) și a Organizației pentru Alimentație și Agricultură (FAO).

Data și ora conferinței: 25 mai 2023, de la 9:00 la 17:15.

Locația conferinței: Radisson Blu Leogrand Hotel str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău, Republica Moldova.


                                                                LINK ÎNREGISTRARE

DINAMICA PREȚURI