Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

O nouă ediție ”MOLDAGROTECH”, 16-19 martie 2023

Agricultorii din întreaga țară sunt așteptați la cea de a 41-a ediție a Expoziţiei Internaţionale specializată de maşini, echipamente şi tehnologii, MOLDAGROTECH (ediția de primăvară). Evenimentul are loc în perioada 16-19 martie la Centrul Internațional de Expoziții “Moldexpo”. În decursul celor patru zile, producătorii agricoli au ocazia să descopere cele mai noi tehnologii, utilaje și soluții inovatoare, care să îi ajute la procesul de dezvoltare a afacerilor. Totodată, aceștia vor putea achiziționa semințe și material săditor de la producători naționali, dar și invitații internaționali.

Urmează ca peste 70 de companii din țară, dar și de peste hotare să-și expună produsele în cadrul Centrul Internațional de Expoziții ”Moldexpo”.

Ca și în anii precedenți, programul evenimentului va include și concursul internațional ”Util pentru Moldova”. Prin această competiție, organizatorii își propun să stimuleze fermierii să utilizeze tehnică agricolă care să le ușureze munca și totodată să grăbească procesul de dezvoltare a sectorului.

”Grow în Moldova” este un concept prin care expozanții vor fi încurajați să prezinte oferte de produse și tehnologii dezvoltate în țara noastră. Aceștia vor veni cu soluții economice de înființare și întreținere a serelor, utilaje pentru industria alimentară, semințe organice, material săditor devirusat etc.

Și pentru că tendința internațională este una care ne spune clar că ne îndreptăm spre o eră în care agricultura are nevoie de precizie și digitalizare, programul evenimentului include și un show al dronelor. Companiile care oferă servicii de utilizare a agriculturii inteligente vor prezenta modul în care dronele pot monitoriza și analiza sănătatea plantelor, cât și felul prin care fac măsuri a suprafețelor agricole. Astfel, potențialii cumpărători ai acestor tehnologii, vor putea interacționa direct cu furnizorii și vor înțelege în mod direct cum funcționează dronele, care sunt beneficiile lor, dar și care sunt riscurile.

DINAMICA PREȚURI