Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

Pe 25-26 iunie va fi organizat Festivalul pomușoarelor și a mierii de albine

Asociația Națională a Apicultorilor din Republica Moldova, Asociația Obștească „Pomușoarele Moldovei” și Asociația Grădinărilor, Pomicultorilor și Floricultorilor Amatori din Republica Moldova „DEMETRA”, în parteneriat cu Pretura sectorului Ciocana și cu susținerea Proiectului USAID APM invită producătorii apicoli, producătorii baciferi și pomicultorii să participe la „Festivalul Pomușoarelor și a Mierii de Albine”, în perioada 25-26 iunie, între orele 8:00 -18:00.

În cadrul evenimentului vor fi expuse produse apicole în sortiment, fructe bacifere proaspete și procesate. Festivalul se va desfășura pe aleea de pe Bulevardul Mircea cel Bătrân, intersecția cu strada Petru Zadnipru.

Participanții la festival vor expune produsele ambalate, cu prețurile afișate, însoțite de certificatele de calitate (inofensivitate). Locul de vânzare va fi amenajat în stil tradițional, rustic.

Acest eveniment este organizat anual, cu scopul susținerii producătorilor locali, promovarea produselor autohtone sănătoase și benefice pentru organismul uman. Totodată, urmărind scopul familiarizării consumatorilor cu gama largă a produselor fermierilor din Republica Moldova.

Festivalul întrunește producători de culturi bacifere și produse derivate din acestea, cât și producători autohtoni de miere de albine în sortiment și este vizitat de circa 5000 de vizitatori per eveniment.

Taxa de participare pentru membrii asociațiilor cu drepturi depline 300 lei/zi; non-membri – 500 lei/zi. Taxa de stat – 105 lei/zi per participant.

Pentru mai multe informații și înregistrare puteți apela la numărul de telefon: 061000505 (apicultori), 069101994 (pentru producători de pomușoare). Programarea pentru participare – până la data de 20.06.2022.

Sursa: Agrobiznes

DINAMICA PREȚURI