Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

Produsele moldoveneşti cuceresc piaţa din România

Lanțul de magazine LIDL din România a lansat recent promoția „Bunătăți de peste Prut”, în cadrul căreia consumatorii români pot găsi o gamă largă de produse moldovenești. De la prune în ciocolată și alte dulciuri până la sucuri de fructe, murături sau gemuri, vinuri și alte băuturi.

În noul catalog Lidl, printre dulciuri, se numără ciocolate Meteorit (14,99 ron), prune în ciocolată (9,99 ron), turte dulce (4,79 ron), prăjituri cu cereale (10,99 ron), prăjituri cu fulgi de ovăz și ciocolată (5,49 ron), turte dulci cu umplutură de cireșe (5,99 ron), bomboane “Livada Moldovei Regală” (10,99 ron).

Catalogul include dulceață de caise (4,99 ron) și dulceață de nuci verzi (19,99 ron). Nu lipsesc băuturile, fie că e vorba de suc de multifructe din morcovi, piersici, caise si mere (8,99 ron) sau tot felul de vinuri. Unele dintre cele mai populare sunt Pinot Noir sau Merlot Rose, ambele la un preț de doar 13,99 ron. Vinul roşu demidulce costă 17,99 ron, iar vinul roşu sec Merlot - 27,99 ron. Pe rafturi se mai găseşte vin alb sec Sauvignon Blanc-Aligote la 27,99 ron sau roşu sec Freedom Blend la 37,99 ron.

Prețurile sunt destul de accesibile, iar cumpărătorii au de unde alege. Gama de articole speciale aduse din Moldova se adaugă celor care se găsesc în mod normal în catalogul Lidl.

Sursa: mybusiness.md

DINAMICA PREȚURI