Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

EastFruit Apple Outlook - conferință online în engleză pentru cei care importă mere din Ucraina, Moldova și Serbia

Ținând cont de interesul din ce în ce mai mare pentru importul de mere din Ucraina, Moldova și Serbia de la cumpărători din Uniunea Europeană, Orientul Mijlociu și Asia de Sud-Est, analiștii EastFruit, cu sprijinul asociațiilor de ramură din aceste țări, au decis să organizeze un eveniment online unic, în perspectiva începerii recoltării merelor din soiurile de export.

Conferința EastFruit Apple Outlook va începe la 11:00 (ora Kiev și Chișinău) și va avea loc integral în limba engleză. În cadrul evenimentului, pentru prima dată va fi prezentată balanța consolidată a trei țări -Moldova, Serbia și Ucraina - pentru producția și exportul de mere. De asemenea, va fi realizată o analiză a posibilelor schimbări în geografia exporturilor de mere din aceste țări.

În plus, va fi făcută o analiză a perspectivelor pentru importurile de mere în Rusia - piața principală a vânzărilor de mere pentru Moldova și Serbia. În plus, experții polonezi vor anunța o prognoză preliminară a exporturilor de mere din Polonia, care este cel mai mare jucător pe piața de mere proaspete din regiune și unul dintre liderii mondiali în domeniul mărului.

Vom vorbi, de asemenea, despre impactul potențial al coronavirusului asupra consumului de mere și a importurilor în țările cheie consumatoare și, desigur, nu vom uita să vorbim despre perspectivele producției de mere în Georgia, Uzbekistan, Kazahstan și Tadjikistan - țări care cresc activ suprafața livezile de mere.

Informațiile furnizate la eveniment vor permite participanților de pe piață să evalueze perspectivele prețurilor de mere în noul sezon, iar importatorilor - să înțeleagă volumul posibil al ofertei de produse, calitatea acestora și perspectivele de contractare.

Plus de aceasta, vom oferi o listă cu principalii exportatori de mere din țările regiunii. pentru a îmbunătăți oportunitățile de a găsi noi piețe de vânzare, ceea ce este esențial în contextul incapacității companiilor de a participa la expoziții, conferințe și misiuni comerciale.

Participarea la conferință este gratuită, este necesară o înregistrare preliminară. Formularul de înregistrare este disponibil aici

Sursa: EastFruit

DINAMICA PREȚURI