Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

CONFERINȚĂ NAȚIONALĂ INVESTIȚII ÎN HORTICULTURĂ ȘI FORUM B2B

Pe 15 octombrie 2019, la Chișinău își vor ține lucrările Conferința Națională "Oportunități de investiții în horticultura de valoare înaltă din Moldova" și Forumul Comercial Internațional B2B, organizate de FAO, BERD și Federația Agricultorilor din Moldova ”FARM”.

În cadrul Conferinței vor fi abordate nișele opționale pentru investiții în scopul sporirii eficienței și, ca rezultat, a creșterii volumului de export la producția horticolă de valoare înaltă. Scopul Forumului Comercial Internațional B2B, ce va avea loc în partea a doua a zilei, este de a stabili relații de parteneriat pentru facilitarea comerțului.

La evenimente și-au anunțat prezența circa 150 de producători și exportatori importanți de struguri de masă, mere, prune, nuci, pomușoare din Republica Moldova și importatori de peste hotare.
Companii importatoare importante din 9 țări și-au exprimat acordul de participare la evenimente – din Ucraina, Romania, Rusia, Belarus, Spania, Franța, Africa de Sud, EAU și Tadjikistan.

Importatorii prezenți la Forumul Comercial vor avea ocazia să viziteze două plantații mari de mere, care dețin infrastructura necesară exporturilor: depozitare modernă, linii de sortare etc. Vizita în teren este planificată cu o zi înainte de eveniment - pe 14 octombrie. Pentru importatorii care sunt interesați de struguri de masă, pe 16 octombrie va fi organizată o vizită la întreprinderile care produc, depozitează și exportă struguri.

Conferința Națională "Oportunități de investiții în horticultura de valoare înaltă din Moldova" și Forumul Comercial Internațional B2B vor avea loc marți, 15 octombrie 2019, cu începere la ora 10:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Mitropolit Varlaam, 77, Raut Ball Room (Intrarea de pe str. Vlaicu Pârcălab, 69), Chișinău.

Vă puteți înregistra la eveniment prin următorul link https://east-fruit.com/conference/29 sau prin e-mail ihurmuzachi@agrofarm.md (persoana de contact: Iurie Hurmuzachi) și vpojoga@agrofarm.md (persoana de contact: Vasile Pojoga).
DINAMICA PREȚURI