Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

DEZBATERI PUBLICE PRIVIND SUBVENȚIILE PENTRU MEDIUL RURAL

În următoarele zile vor fi organizate dezbateri publice regionale pe marginea proiectului HG privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural.

Consultările publice sunt organizate în perioada 16-19 iulie 2019 de către Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului în colaborare cu Agenția de Intervenție și Plăți pentru Agricultură.

Dezbaterile publice vor avea loc în regiunile de Nord, Centru și Sud a țării, după cum urmează:

Zona de Nord – 16.07.2019, ora 10:00-12:00, Primăria municipiului Bălți, sala 101, str. Independenței nr. 1 (mun. Bălți, Glodeni, Râșcani, Fălești, Drochia, Sîngerei, Edineț, Briceni, Ocnița, Dondușeni, Florești, Soroca, Șoldănești, Rezina, Telenești).

Zona de Centru – 18.07.2019, ora 10:00-12:00, Judecătoria Chișinău, sediul Centru, sala de ședințe, etaj 1, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt nr. 162 (mun. Chișinău, Ialoveni, Strășeni, Criuleni, Anenii Noi, Dubăsari, Orhei, Hâncești, Ungheni, Călărași, Nisporeni, Cimișlia, Căușeni, Ștefan Vodă).

Zona de Sud – 19.07.2019, ora 10:00-12:00, Consiliul raional Cahul, sala de ședințe, str. Piața Independenței nr. 2 (Cahul, Comrat, Leova, Cantemir, Taraclia, Vulcănești, Ceadâr-Lunga, Basarabeasca).

La dezbaterile publice sunt invitați reprezentanții APL de nivelul întâi (sate și comune, inclusiv orașe cu o populație de până la 10 000 de locuitori) și agenții economici interesați în desfășurarea activităților non-agricole în mediul rural.

Proiectul hotărârii Guvernului privind aprobarea Regulamentului cu privire la acordarea subvențiilor pentru îmbunătățirea nivelului de trai și de muncă în mediul rural din Fondul Național de Dezvoltare a Agriculturii și Mediului Rural poate fi consultat la următorul link:  particip.gov.md...

Sursa: MADRM, AIPA

DINAMICA PREȚURI