Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

LA CHIȘINĂU ÎNCEP IARMAROACELE DE PRIMĂVARĂ

Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului în colaborare cu Pretura sectorului Rîșcani anunță desfășurarea iarmaroacelor agricole de primăvară.

Astfel, iarmarocul va fi deschis în fiecare sîmbătă, pe parcursul lunilor aprilie-mai, începînd cu ziua de mîine - 13 aprilie, pe strada Miron Costin din sectorul Rîșcani (complexul memorial în amintirea ostaşilor căzuţi în războiul din Afganistan).

La iarmaroc sunt invitați să participe toți producătorii agricoli. Aceștia sunt obligați să dețină un certificat de la primărie care confirma că sunt producători de produse agricole, sau să fie înregistrat ca gospodărie țărănească.

Scopul acestor iarmaroace este ca producătorii să-şi comercializeze produsele agricole direct, iar locuitorii capitalei să procure fructe şi legume la un preţ mai accesibil. Iarmarocul va fi deschis cu începere de la ora 9:00 până seara târziu.

Pentru informații suplimentare contactați Direcția politici de producție, procesare și reglementarea calității produselor de origine vegetală: 022 220-585

MADRM

DINAMICA PREȚURI