Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

ANUNȚ-INVITAȚIE

Federația Agricultorilor din Moldova vă invită la conferința de închidere a proiectului „Facilitarea implicării active a societății civile în dialogul de politici agro-rurale”, care va avea loc în data de 27 februarie 2019, cu începere de la ora 11.00, pe adresa: mun. Chişinău, str. Tighina 49/3, Summit Events & Conference Center, Sala New York.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate etapele derulării proiectului, rezultatele obținute și sinteza studiilor de evaluare externă a proiectului. De asemenea, partenerii proiectului vor remarca concluziile și lecțiile învățate, dar și măsurile pentru asigurarea sustenabilității proiectului. Sunt așteptați cu discursuri Iurie Ușurelu, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului și Marko Gemmer, reprezentant al Comisiei Europene în Moldova.

Principala realizare a proiectului este crearea Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală, bazele căreia au fost puse în vara anului 2018. Scopul Rețelei este de a uni organizațiile și administrațiile implicate în domeniul agriculturii și dezvoltării rurale sub o „umbrelă instituțională”, pentru a facilita și consolida participarea la dialogul politic în contextul dezvoltării agro-rurale.

Proiectul „Facilitarea implicării active a societății civile în dialogul de politici agro-rurale” este finanțat de Delegația Comisiei Europene din Republica Moldova și implementat de către Federația Agricultorilor din Moldova FARM, în parteneriat cu Federația Națională a Fermierilor din Moldova, Asociația Republicană a Producătorilor Agricoli „UniAgroProtect”, Federația Agricultorilor „Fermierul”, România și ONG „Workshop for Solutions”, Letonia.

 La Conferință sunt invitați reprezentanții Rețelei Naționale de Dezvoltare Rurală din Moldova, Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Comisiei Europene, proiectului ENPARD, Asociațiilor Obștești de nivel național și local; organizațiilor de fermieri, alte organizații și instituții care au fost parte a grupului țintă al proiectului.

DINAMICA PREȚURI