Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

PRIMUL FORUM REGIONAL AL TINERILOR AGRICULTORI

Primul Forum Regional al Tinerilor Agricultori al rețelei Federației Agricultorilor din Moldova, a avut loc la 19 decembrie, la Fălești. 

La eveniment au participat 42 de tineri și tinere din raioanele Fălești și Glodeni, care s-au inclus activ în discuții privind problemele care îi frământă pe tinerii agricultori, identificarea soluțiilor și propunerile de îmbunătățire a situației din sectorul agrar.  Subiectele de pe agendă, discutate în cadrul evenimentului s-au referit la analiza rețelei tinerilor agricultori din cadrul AO „CUTEZATORUL”, politicile statului in domeniul tineretului și rolul Platformei regionale pentru dezvoltarea agro-rurală și implicarea tinerilor în acest proces.

Nicolae Arnaut, coordonatorul Rețelei tinerilor agricultori din cadrul FARM, a prezentat realitățile și perspectivele pe care le pot avea tinerii agricultori în cadrul Federației Agricultorilor din Moldova;

În partea a doua a Forumului, unii tineri agricultori și-au prezentat afacerile și au venit cu propuneri concrete pentru activitatea rețelei în anul 2019.

Forumul a fost organizat de AO „CUTEZATORUL", organizația regională FARM din Fălești, în cadrul proiectului SIDRA, finanțat de Federația Agricultorilor din Moldova, FARM și proiectul WE EFFECT.


DINAMICA PREȚURI