Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

ÎN CURÂND, CONFERINȚA NAȚIONALĂ „FRUCTELE ȘI POMUȘOARELE MOLDOVEI”

Conferința Națională „Fructele și pomușoarele Moldovei – eficiență în producere și marketing”  va avea loc marți, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 10:00. La eveniment vor participa peste 100 de producători și exportatori de mere și pomușoare din Republica Moldova.

Conferința este organizată de Federația Agricultorilor din Moldova (FARM), cu suportul financiar al Organizației Națiunilor Unite pentru Agricultură și Alimentație (FAO) și Băncii Europene pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD). Evenimentul se va desfășura la Complexul Summit Events & Conference Center, Sala Roșie, str.Tighina 49/3.  

În cadrul Conferinței vor participa experți în domeniu din Republica Moldova și Ucraina. Vor fi abordate subiecte ce țin de situația actuală și provocările sectorului, potențialul și perspectivele economice, cerințele și specificul piețelor externe, noile tehnologii de producere, depozitare și împachetare a merelor și pomușoarelor.

Pentru înscriere la eveniment, Vă rugăm să ne contactați până vineri, 23 noiembrie 2018, la nr. +373 22 237730 - Federația Agricultorilor din Moldova (FARM).

DINAMICA PREȚURI