Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

EXPOZIŢIA INTERNAŢIONALĂ SPECIALIZATĂ “MOLDAGROTECH - 2017” (SPRING)

În perioada 15 – 18 martie 2017, se desfășoară Expoziția Internațională Specializată "Moldagrotech" ediția a XXXII-a, la CIE "Moldexpo", care a devenit un eveniment anual de prestigiu.

Expoziția internațională specializată de mașini, echipamente și tehnologii pentru complexul agroindustrial MOLDAGROTECH (spring) reunește și prezintă sub același acoperiș posibilitățile producătorilor de tehnică agricolă, elaborările în domeniul selecției, fitotehniei, zootehniei, tehnologii inovative în domeniul producerii și procesării produselor agricole.

Expoziția MOLDAGROTECH (spring) oferă posibilități de promovare și aplicare a tehnologiilor avansate în domeniu. Acesta este singurul eveniment expozițional internațional specializat în domeniul complexului agroindustrial din Moldova. Producătorii agricoli au o ocazie unică de a găsi noi parteneri și a semna contracte profitabile atât cu companii locale, cât și străine. «Moldagrotech» reflectă situația reală în agricultură.

Compartimentele tematice ale expoziției:

  • Tehnică pentru complexul agroindustrial;
  • Material semincer, flori, pomi fructiferi şi plante decorative;
  • Finanțare și asigurare în agricultură;
  • Sisteme de irigare și alimentare cu apă în agricultură, tehnică pentru lucrări de ameliorare hidroinstalaţii;
  • Producerea de nutrețuri combinate;
  • Sere, pepiniere, folii pentru sere;
  • Ustensile de grădină;
  • Echipamente pentru industria alimentară şi prelucrătoare;
  • Utilaje pentru ferme;
  • Ambalaj pentru transportare;
  • Fertilizanți şi mijloace de protecție a plantelor.

Conform programului, în prima zi a expoziției va avea loc AGRO MEETING MOLDOVA-RUSSIA - expoziția va fi vizitată de delegația  oficială a regiunii Astrahan, condusă de vice-guvernatorul regiunii, președintele Guvernului Constantin Markelov. Reprezentanții delegației vor avea un șir de întâlniri de afaceri cu expozanții și vor discuta posibilitățile de cooperare și de extindere a relațiilor comerciale și economice.

În cadrul expoziției, pe 17 martie, va avea loc o masă rotundă organizată de Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare în cooperare cu consultantul principal al Misiunii Uniunii Europene în Republica Moldova. Evenimentul este dedicat îmbunătățirii condițiilor de muncă și a standardelor de viață în zonele rurale ale Moldovei, precum și perspectivele de dezvoltare a regiunilor rurale.

Pentru producători și dealeri, participanți ai expoziției MOLDAGROTECH (spring)-2017, se va desfășura Concursul profesional «Util pentru Moldova». În Concurs s-au înscris 19 companii autohtone și străine cu 26 de mostre: mașini agricole și echipamente pentru industria de prelucrare, produse fitosanitare și îngrășăminte.

În susținerea tinerilor profesioniști din sectorul agricol la MOLDAGROTECH (spring)-2017 va derula Proiectul «Agrogenerația», în cadrul căruia va avea loc un seminar, la care cei mai buni studenți ai Universității Agrare din Moldova vor face prezentări despre tendințele actuale ale sectorului agricol.

În cadrul expoziției se va desfășura Test Drive Show «Tractorul în Actiune». Toți doritorii pot participa la un test drive de mașini agricole, puse la dispoziție de companiile-participante.

În toate zilele expoziției MOLDAGROTECH (spring)-2017, tradițional, va lucra Târgul de material semincer și săditor.

DINAMICA PREȚURI