Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

PROCEDURILE DE EXPORT A PRODUCȚIEI AGROALIMENTARE DIN REPUBLICA MOLDOVA PE PIEȚELE UNIUNII EUROPENE

Î​n vederea sprijinirii procesului de executare a programului de sensibilizare a competitivității în contextul DCFTA, Proiectul UE "Asistență tehnică pentru implementarea DCFTA" oferă suport informațional comprehensiv antreprenorilor din Moldova, care reprezintă diverse sectoare cu potențial înalt de export.

Astfel, a fost finalizat și publicat un ghid detaliat privind procedurile de export pentru produsele agroalimentare moldovenești.

Ghidul propune informație comprehensivă privind procedurile de export pentru companiile agricole și agroalimentare din Moldova care planifică să exporte în Uniunea Europeană.

Toate acțiunile de pre-export, procedurile pre-vamale de export, și procedurile post-vamale după exportul în Uniunea Europeană sunt descrise în această publicație. De asemenea, ghidul include o listă a prestatorilor de servicii care ar putea facilita exportul produselor agroalimentare din Moldova pe piața Uniunii Europene.

Această publicație a fost elaborată ca parte componentă a activităților continue ale proiectului în cadrul Contractului de Reformă Sectorială pentru Zona la Liber Schimb Aprofundat și Comprehensiv.

DESCĂRCARE GHID - Proceduri de Export ale Producției Agroalimentare

DINAMICA PREȚURI