Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

Târg internațional în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei

În aceste zile se desfășoară un eveniment agricol important în capitala României, București, organizat de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, târgul INDAGRA, care se află la a XX-a ediție. Acesta se desfășoară în perioada 28 octombrie – 1 noiembrie 2015.

INDAGRA este un târg internațional cu scopul de promovare a agriculturii din România, a potențialului zootehnic autohton și a produselor tradiționale bio și soiurilor de vinuri românești recunoscute internațional.

Din anul 2007, târgul INDAGRA se află în rândul manifestărilor agreate de Asociația Globală a Industriei de Târguri – UFI, cel mai înalt for al industriei expoziționale mondiale. De asemenea, tot din anul 2007, ROMEXPO SA, prin acest târg este membru în Asociația Organizatorilor de Târguri Agricole din Europa – EURASCO.

În cadrul Centrului Expozițional Romexpo se vor mai desfășura 3 evenimente cu tematici asemănătoare: INDAGRA FOOD & CARNNEXPO – târg internațional pentru industria alimentară, ALL PACK – expoziție internațională pentru ambalaje, materiale, mașini și alte echipamente specifice, EXPO DRINK & WINE – târg de vinuri, băuturi alcoolice cât și non-alcoolice.

Ediția 2014 a stabilit noi recorduri: 500 de companii expozante din 23 de țări, suprafața expozițională 32 000 metri pătrați, 60 192 vizitatori, Pavilion Național al Franței, participări de grup din Italia, Olanda, Grecia și Turcia. Gradul de internaționalizare fiind de 35%.

Sursa: AGROinform

DINAMICA PREȚURI