Primul portal agricol din Moldova
CERERI & OFERTE PLASEAZĂ ANUNȚ OFERTE RECENTE CERERI RECENTE INFOCENTRU

ÎN CURÂND, CONFERINȚA NAȚIONALĂ „STRUGURII DE MASĂ DIN MOLDOVA”

În ziua de 15 noiembrie, producătorii și exportatorii de struguri de masă, se vor întruni într-o Conferință Națională de creștere a performanțelor. La eveniment vor participa peste 100 de producători și exportatori de struguri din Republica Moldova, membri FARM, oficiali și oaspeți de peste hotare.

Subiectele conferinței vor fi piața republicii și posibilitățile de export; poziționarea Moldovei în clasamentul liderilor mondiali și potențialul economic al pieței moldovenești cu struguri de masă; tendințele globale de producere, păstrare și comercializare a strugurilor de masă, situația din țară în contextul dat; experiența Tadjikistanului de exportare a strugurilor de masă.

În debutul Conferinței, vor vorbi reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, iar prezentări vor avea diverși experți din Moldova, Italia și Tadjikistan, reprezentanți ai FARM, FAO, EBRD, Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Struguri din Costești.

Conferința este organizată de Federația Agricultorilor din Republica Moldova (FARM), sub egida Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) și a Băncii Europene pentru Dezvoltare și Reconstrucție (EBRD).

DINAMICA PREȚURI